Venku začíná konečně pořádná zima a tak je nejvyšší čas odstartovat Velký zimní výprodej :-).

Výprodejové položky jsou pro vás v této chvíli  připraveny a čekají jen na zveřejnění :-)…….Připraveny jsou i oblíbené sady, těch letos bude nezvykle málo. Sady jsme začaly připravovat i do dílčích výprodejů během roku a tak šance některou ulovit narůstá.

Kromě sad v nabídce najdete i letos zboží od všech našich dodavatelů, několik jehlic , časopisů.V případě sad se samozřejmě  jedná o zboží v nezměněné kvalitě. Nakombinovány jsou menší počty kusů jednotlivých přízí tak, aby sady byly použitelné pro konkrétní výrobek nebo výrobky. Informaci o doporučeném použití sady, velikost sady i její obsah, najdete v textu.

Výprodejovou nabídku odstartujeme v úterý 8.1. v 10 hodin.

Vzhledem k menšímu množství sad se všechno zboží objeví v nabídce najednou.

Novinkou je výrazné zkrácení doby rezervace zboží v košíku a to na 30 minut.

Na základě zkušeností z minulých let prosíme zákaznice o trpělivost. Hodně položek bývá sice v prvních minutách výprodeje rezervováno, ale později se do nabídky vrací. Sledujte proto  informace u konkrétní položky, která vás zajímá. Vždy je tam uvedeno zda je zboží již vyprodáno nebo pouze rezervováno, případně se objeví informace o volném počtu kusů.

Vyprodané položky budeme, pro zpřehlednění nabídky, samozřejmě z výprodeje postupně mazat.

V období výprodeje nepřijímáme telefonické ani mailové objednávky, zboží je nutné objednávat přímo v e shopu.

Slučovat budeme do jedné zásilky pouze objednávky odeslané v rámci jednoho dne. Delší prodleva není, z důvodu zpracování zásilek, bohužel možná. Pokud tedy odešlete objednávky v různých dnech, budou zpracovány a odeslány samostatně.

Rezervace zboží ani pozdější odeslání zásilek není možné.

Pokud nedojde k úhradě zboží v rámci splatnosti, je objednávka automaticky stornována a zboží se vrací do prodeje.

Upozornění:

I přes veškerá opatření může dojít k přetížení systému, v prvních hodinách často přichází během minuty několik objednávek a může tak dojít k chybě v odečtu počtu kusů. Pro nás je v tomto případě prioritní vždy první objednávka. Pokud by u vaší objednávky nastal jakýkoliv problém nebo nejasnost, budeme vás kontaktovat mailem nebo telefonicky a domluvíme konkrétní řešení.

V případě jakýchkoliv dotazů na zboží, spotřebu a podobně, je připravena naše kontaktní linka 608 074357 a to v obvyklé provozní době, tj. pondělí – pátek od 9 do 17 hodin.

První výprodejové objednávky začneme odesílat od středy 9.1., vzhledem k většímu množství objednávek počítejte prosím s prodlevou v odeslání zboží a to cca 3-4 dny.

 

Jana Linerová

příze LINJA

Velký zimní výprodej 2019

1 komentář u „Velký zimní výprodej 2019

Komentáře nejsou povoleny.