Krásný nový rok všem návštěvníkům našeho blogu i webu.

 

Několika slovy bychom vás rádi seznámili se změnami na našem shopu a také tím, co připravujeme na úvod roku.

První změnou je výše poštovného. Snažíme se pro vás dlouhodobě držet ceny poštovného, bohužel i zde dochází nyní k  navýšení. Vzhledem k navýšení ceny dobírek se nově se poštovné a doběrečné při objednávce kalkuluje odděleně. Nadále zůstává v platnosti, že poštovné se u zásilek nad 2500,- Kč neplatí, hrazeno bude pouze doběrečné.

Vzhledem k tomu, že došlo ke srovnání ceny doporučených zásilek České pošty a cen zásilek doručovaných  na odběrní místa DPD, kde dobírka nyní vychází dokonce levněji, zařadili jsme pro vás možnost výběru. Můžete si nově zvolit kde si chcete svoji malou zásilku ( jehlice, časopisy….) vyzvednout. Zda je pro vás výhodnější pošta a nebo některé z odběrních míst DPD. Hodnota poštovní zásilky je nově limitována cenou 750,- Kč. Pokud si objednáte tedy například jehlice a cena je vyšší, je možné již odeslání pouze prostřednictvím DPD.

 

Další novinky jsou již z kategorie příjemnějších :-).

Během měsíce ledna budeme do nabídky postupně zařazovat popisy firmy Lang yarns. Bude možný tedy přímý nákup jednotlivých popisů u nás a nikoliv pouze na stránkách výrobce. Myslíme si, že to je dobrá možnost pro ty, kteří shání například popis z čísla časopisu, který již není možné zakoupit a nebo je zaujal pouze konkrétní model a nechtějí investovat do nákupu celého časopisu. Popisy budou k dispozici v německém nebo anglickém jazyce.

Další novinkou nebo spíše již tradiční novinkou je velký zimní výprodej. Bude odstartován v příštím týdnu, přesnější informace samozřejmě předem zveřejníme.

V průběhu měsíce února budeme postupně zařazovat do nabídky novinky z jarně letní kolekce všech našich hlavních dodavatelů.

Během února by pak mělo dojít ještě k jedné změně…..Určitě bude i  zde na co se těšit :-)……..

Co připravujeme na úvod letošního roku

3 komentáře u „Co připravujeme na úvod letošního roku

Komentáře nejsou povoleny.