Letošní rok se zatím chová trochu jinak než ty předchozí a tak jsme letos neměli možnost navštívit ani jarní veletrh v Kolíně nad Rýnem.

Vidět novinky na modelech a v reálu je vždy úžasné, ale Lang yarns a Katia zareagovali naprosto skvěle a všechny novinky, včetně nápletů a vzorků jednotlivých přízí, jsme měli k dispozici již během dubna.Stejně tak náhledy všech časopisů s modely. Do Langa směrovaly tedy i poměrně záhy naše předobjednávky, protože materiály jsou opět kvalitou úžasné.

Katia představuje také zajímavé příze, ale oproti letům minulým se bohužel zvedají, vlivem ekonomické situace, ceny. U Katii nenabízíme nižší kvalitativní řadu akrylových přízí, vybírali jsme vždy příze s pěkným složením, materiálově příjemné. Ani v letošním roce nechceme na této strategii nic měnit. Rozhodli jsme se tedy, že v počátku sezóny Katiu nabídneme převážně formou objednávek. V případě velkého zájmu o určité kvality je budeme následně doplňovat na sklad. Katia má v této chvíli poměrně dobře zásobený sklad, dodávky by tedy měly být plynulé. Novinky Katii, které jsme pro Vás vybrali zveřejníme cca v polovině srpna.

Příze Lang yarns budeme zařazovat do nabídky postupně tak, jak budou u dodavatele dispozici.

V podstatě podobná situace je u přízí Lana Grossa, kde máme objednané téměř kompletní barevnice u většiny novinek, ale bohužel některé termíny dodání jsou avizované až na konec září. Díky výrobě přízí v Itálii, která běžně začíná pro novou kolekci již v období jara,  dochází k výrobnímu skluzu.

Zboží „na objednávku“ bude tak k dispozici pouze u přízí, které můžeme na objednávku skutečně zajistit v námi avizovaném termínu  což je zpravidla do 2 týdnů. U dalších materiálů budeme zařazovat jednotlivé barvy a i celé příze tak jak nám od dodavatele budou dodány.

Čekáme v této chvíli také na novinky Noro, nový  Noro časopis a příze od dalších dodavatelů, které jsme pro Vás vybrali nad rámec naší základní nabídky. Během srpna  a podzimu přijdou na sklad také novinky firmy Opal.

V podstatě podobná situace je i u většiny látek, které odebírá náš dodavatel přímo v Itálii. I tady se dočkáte novinek, které opět budeme přidávat do nabídky postupně.

Pevně věříme, že se situace co nejdříve obrátí k lepšímu. Přejeme všem pevné zdraví a zasloužené chvilky relaxu u pletení, šití nebo dalších ručních prací a děkujeme všem za přízeň!

tým LINJA

 

Novinky podzim zima 2020-2021

2 komentáře u „Novinky podzim zima 2020-2021

Komentáře nejsou povoleny.