Na konci týdne přinášíme malý jarní pozdrav ze slunného Španělska.

Snad vás barvy osloví jako mne… klubíčka mi připomínají první jarní kvítky krokusy, modřence, tulipány…..hyacinty, frézie….

FunnyRainbow, bavlněná novinka od firmy Katia. Krásné jemné melírky. Ke každému klubíčku od nás dostanete zdarma návod ( v němčině, angličtině) na 3 výrobky- šátek, pléd a top bez rukávů. Na každý z výrobků vám bude stačit jedno klubíčko.

25.1. 19,45 hod. Doplňující informace:

Funny Rainbow je v této chvíli ve většině barev vyprodaná. Objednávat můžete samozřejmě dál. Barvy označené „na objednávku“ budou dodávány cca za 10 dní, kdy nám přijde další zboží.

Ke každé objednávce dostanete navíc zdarma tři popisy v tištěné podobě. Popis na top-vestičku, šátek a pléd-bolerko. Na všechny modely stačí 1 klubíčko příze.

    barva 102                                               barva 105                                               barva 100

 

 

Do nabídky přibyl i další časopis, tentokrát speciál firmy Lana Grossa – Linea Pura11

 

Doskladnili jsme také několik kusů sad dřevěných jehlic od firmy Lana Grossa.

Jedná se o sadu, vyrobenou  firmou Knit Pro, speciálně pro Lana Grossu. Je obsahově naprosto totožná se sadou Symfony Deluxe Set, kterou nabízí přímo Knit Pro. Jehlice i lanka jsou propojitelná s dalšími výrobky Knit Pro.
Sada vyrobená pro Lana Grossu má výrazně lepší cenu a krásné balení v pevné dárkové kazetě.

A ještě jedna novinka na konec týdne 🙂

Klasika není nuda, obzvlášť pokud ji podtrhnete krásným střihem, vymyslíte zajímavou barevnou kombinaci nebo použijete třeba jako základ na kombinaci s pestrobarevnou přízí.
Právě Merino 200 Bebe je na tyto kombinace ideální. Díky svému návinu se dá skvěle doplňovat s tenčími materiály, používanými na pletené nebo háčkované šátky a plédy. Můžete ho použít na  vyplétané vzory a nebo vytvořit krásný základ svetříku, který doplníte pestrobarevnou přízí.
Navíc má materiál úpravu proti plstnatění a žmolkování a dá se tak vyprat bez problémů v pračce. Ideální tedy i pro dětské úplety.

Vybírejte z právě naskladněných barev na našem shopu.

Novinky na konci týdne 🙂

1 komentář u „Novinky na konci týdne :-)

  • 25.7.2023 (16:21)
    Trvalý odkaz

    Neurology 50 1998 114120 Crossref PubMed ISI Google Scholar 172 Lockwood AH, Salvi RJ, Coad ML, Wack DS, Murphy BW Neural plasticity in patients with tinnitus and sensorineural hearing loss buy cialis 20mg

Komentáře nejsou povoleny.