Navzdory velkým mrazům venku jsme si my naplánovali do nabídky jaro a léto :-).

 

Hned na začátku týdne je to Magic Tweed od firmy Lang yarns. Krásný materiál, vhodný pro mnoho využití. Pokud se rozhodnete využít pouze Magic Tweed, můžete plést plédy, šátky, šálky, ponožky, tenké svetříky…..Přízi je možné   doplnit třeba vláknem mohérku, tenké alpaky nebo merina. Materiál tím nejen zateplíte, ale získá i na objemu. Využít lze potom třeba na teplé svetry, kabátky…..ponča….

 

Dál bude týden patřit novinkám……Postupně budeme do nabídky přidávat novinky firmy Lana Grossa, tak jak to dovolí dostupnost podkladů.

Do skladové nabídky postupně přidáme první barvy novinky Lang, příze Ayumi. Duhové klubíčko v „umírněné“, ale krásné kombinaci barev „tón v tónu“. Krásné, elegantní, noblesní. Na dodání této příze se , pro velký zájem, přízi se čekalo dva měsíce. Skladem nabídneme první čtyři barvy.

Pozn.  Odstín 7 je bohužel nafocený v originálních barevnicích jako fialová, v reálu se jedná o krásnou pudrově růžovou, která přechází v jemné odstíny růžové.

Dále v průběhu týdne doplníme několik barev novinek  Linda ( Lang), Polynesia ( Katia), Fair Cotton ( Katia) a první barvy novinky Sunset (Katia).

 

Do nabídky přidáme, v minulé sezóně velmi oblíbenou kombinaci recyklovaného lnu a lnu, měkoučkou Solo Lino od Lana Grossa. Do skladu míří i několik dalších barev příze Lino od BC Garn.Doplníme také vyprodané barvy příze Bora Bora ( Katia)

 

 

Aby bylo pokušení ještě větší, budeme doplňovat i první barvy novinky firmy Lana Grossa, letní variantu příze Gomitolo , které vás tolik zaujalo v zimní sezóně v teplejších variantách.

Gomitolo Estate

 

 

 

Novinky týdne od 26.2. do 4.3.