Po malé pracovně technické pauze jsme zpět a začínáme hned pěkně na plno 🙂  a to slevou na celá balení přízí.

 

Od této chvíle až do neděle 18.3. můžete, se slevou 20%, objednávat celá balení přízí od firem Lang yarns, Lana Grossa a Katia.

 

Pro uplatnění slevy zadejte do poznámky (tentokrát ne do pole slevový kupón) heslo  JARO.

 

Slevu Vám odečteme při konečné fakturaci, systém e shopu nedokáže takto postavenou slevu odečíst v objednávkách. V automatickém mailu, který dostanete po objednání se tak zobrazí ceny bez slevy.

Pokud objednáte větší počet kusů než 10, bude sleva uplatněna vždy na celé balení, tj. 10 ks. Případná objednávka nad rámec balení bude účtována za plnou cenu. Sleva je platná vždy pro 10 ks balení jednoho konkrétního odstínu, mix barev v tomto případě není možný.

Sleva není tentokrát omezena pouze na jarní kvality, objednávat lze veškeré zboží označené jako „na objednávku“.

Vymezení slevy pro jednotlivé dodavatele je následující:

Lang yarns

Sleva 20% na nákup celých balení přízí v gramáži 25, 50 a 100 g z kategorie „na objednávku“ . Slevu lze uplatnit vždy na nákup celého balení, tj.10 ks zboží.

Slevu je možné uplatnit i na kašmíry, které je možné objednávat i po jednotlivých kusech ( celé balení zde není podmínkou)- Cashmere Cotton, Lace, Light a Premium

Sleva není platná na nákup přízí Ayumi a Puno.

 

Katia

Sleva 20% na nákup celých balení přízí v gramáži 25, 50 a 100 g z kategorie „na objednávku“. Slevu lze uplatnit vždy na nákup celého balení, tj.10 ks zboží.

Sleva není platná na nákup příze Sunset.

 

Lana Grossa

Sleva 20% na nákup celých balení přízí v gramáži 25, 50 a 100 g z kategorie „na objednávku“. Slevu lze uplatnit pouze na nákup celého balení, tj.10 ks zboží.

V případě 200 g balení příze Gomitolo Estate je nutné pro uplatnění slevy zakoupit 5 ks, tj. 1 kg příze.

Sleva není platná na nákup příze řady Shades.

 

Termín dodání:

V případě, že je zboží skladem v ČR, budeme odesílat zásilky obratem. U zboží , které budeme pro Vás objednávat jsou termíny v rozmezí 1-2 týdnů a závisí na odbavení objednávek u jednotlivých dodavatelů a jejich stavu skladu.

V případě, že objednané zboží nebude k dispozici hned, budeme Vás informovat mailem. Pokud bude Vaše objednávka k dispozici bez problémů, nebudem již rozesílat dílčí informace mailem.Při platbě převodem obdržíte do mailu podklady k platbě. Pokud máte zadanou platbu dobírkou, dostanete info o odeslání zásilky.

Upozornění:

V rámci této akce nebudeme slučovat jednotlivé dílčí objednávky. Každá objednávka bude zpracována odděleně, stejně jako v běžném , neakčním, provozu.

 

Jarní akce