Tento týdne přibylo do skladové nabídky hned několik přízí od firmy Lang yarns.

Na úvod ještě  malá odbočka k dodavateli Addi. Pokud podléháte kouzlu medvídkových bonbonů :-), možná vás potěší barevní medvídci, kteří je velmi připomínají. Jsou vyrobeni jako ochrana hrotů jehlic a také zabraňují sklouzávání příze z jehlice, pokud právě nepletete. V  naší nabídce najdete sadu 8 ks pro různé velikosti jehlic.

A nyní již Lang a krásná letní bavlna s naprosto všestranným použitím, příze Golf. Do nabídky jsme doplnili 21 odstínů.

Použít ji můžete naprosto podle fantazie, plést, háčkovat…..kombinovat barvy…….

Další přízí, tentokrát z kategorie barevných je Fiora, lesklá směs s bavlnou, viskózou a polyakrylem. Atraktivně z ní budou vypadat hladké úplety, ale i vzory.

 

Poslední novinkou je len Lino , v luxusní  měkké  podobě . Mně osobně moc zaujaly  krásné kombinované modely, které Lang  zveřejnil ve svých jarních a letních časopisech……Krásné jsou ale i jednobarevné svetříky, ať již s použitím vzorů nebo hladké pleteniny.

 

 

 

 

Novinky ve skladu od firmy Lang yarns

3 komentáře u „Novinky ve skladu od firmy Lang yarns

  • 11.5.2018 (6:29)
    Trvalý odkaz

    Medvídci jako zarážka na jehlici, aby očka neutekla? To jsou ta udělátka, o kterých jsem psala v odkazu Pletení a my :-). Řeknu to doma korkovým špuntům, které mám v proutěné krabici s pletením!
    Příze Golf je úžasná, plete se z ní výborně a ještě lépe pletenina vypadá.

  • 11.5.2018 (8:51)
    Trvalý odkaz

    Hlavně jim to sdělte šetrně, přece jen Vám léta věrně sloužily a informace to bude pro ně stresující :-).

  • 23.7.2023 (1:47)
    Trvalý odkaz

    The concomitant rise of sex hormone binding globulin and thyroxine binding globulin indicates that the increase of HDL C with prolonged use of tamoxifen is compatible with an intrinsic oestrogenic effect of tamoxifen on the liver viagra classification

Komentáře nejsou povoleny.