Tento týden jsme se zaměřili především na doplnění nového zboží od firmy Lang yarns.

Do nabídky jsme doplnili, v loňském roce velmi úspěšnou a oblíbenou, přízi Dipinto, která je   trochu „silnější sestrou“ 🙂 letošní novinky Greta.

Krásná bude  na různé doplňky, ale i svetříky. Pokud chcete mít úplet objemnější a hřejivější, lze přidat třeba jedno  vlákno Alpacy Superlight. Výsledkem bude krásný, nadýchaný a atraktivní úplet.

 

Další nově doplněnou přízí je Omega. Velmi příjemný materiál, který neobsahuje přírodní vlákno. Je však velmi jemná a příjemná na omak, v pletenině vypadá jako klasické merino. Příze je vhodná pro děti i dospělé, její výhodou je, že ji můžete bez problémů prát v pračce. Další nespornou výhodou je její cena.

 

Krásnou letošní novinkou je ponožková příze Jawoll Twin, kterou můžete pocopitelně použít i na neponožkové pletení nebo i háčkování. Zajímavě z ní, díky postupným přechodům barev, budou vypadat výrobky háčkované například  z jednotlivých modulů.K dispozici jsou opravdu krásné barevné kombinace.

 

Poslední doplněnou příze je směsový materiál Stockholm, opět velmi žádaný materiál z loňské sezóny. Vhodný na klasické úplety, vyplétané vzory, doplňky……K dispozici jsou opět krásné barevné kombinace, včetně aktuálních trendy odstínů slunečnicově žluté a lilkové.

 

 

 

Novinky ve zboží od firmy Lang yarns