Jsem založením „teplomil“, ale na zimu a podzim se těším. Nesmí být ovšem  25 stupňů nad nulou, jako v minulých dnech, protože já osobně miluju chladno. Můžu se totiž chumlat do teplých punčoch, úpletových šatů, svetrů…..Mám odjakživa ráda teplé sukně, roláky a tak posledních 10 let zpět jsem si oblíbila i kožešinkové vesty, které jsou úžasným doplňkem prakticky čehokoliv. Od loňského podzimu mi dělá společníka i kožešinkový eko kabátek :-), který krásně sluší třeba mým  hladkým a dlouhým úpletovým šatům.

Mám ráda na teplém oblečení i barvy, které tak krásně rozjasní ty černé zimní bundy a kabáty v ulicích…Barev je  na výběr naštěstí čím dál víc, jak v obchodech s hotovým oblečením,  tak i mezi látkami.

V tom dnešním mrazivě „lezavém“ počasí jsme si řekla, že je ten správný čas na malou inspiraci :-). Krásných teplých  látek máme naskladněno poměrně hodně, můžete se proto inspirovat a „chumlat“ :-).

Co třeba odlehčené potištěné flauše, pokud máte odvahu a chcete se trochu odlišit, jděte do kabátu, se správnou barvou bot a kabelky bude dokonalý. Kabátky a kabáty z těchto materiálů najdete v mnoha kolekcích věhlasných značek jako třeba Prada nebo Oscar de la Renta. Jestliže nemáte na kabát odvahu, výbornou volbou z těchto materiálů je třeba hřejivá sukně.

Jednobarevná  buklé nebo pařené vlny se krásně hodí na klasické kabáty, z pařené vlny jsou úžasné i sukně a buklé lze kombinovat třeba s látkami typu chanel nebo silnými úplety na krásné, teplé kostýmky.

Na přechodové kabátky, bundičky nebo sáčka, ale i šaty, sukně…..lze využít umělé semiše, které dokonale napodobují ty pravé, ovšem daleko snadněji se udržují. Ať již si vyberete hladký nebo třeba s ozdobnou bordurou nebo módním potiskem snake, budete originální a nepřehlédnutelná.

 

Pro chladnější období jsou tady také kožešinky, my nabízíme pouze ty eko, které se, mimo jiné dají snadno udržovat. Efektní kabátky, bundičky, štoly,                                   ponča…vestičky….To je to pravé zachumlání :-).

 

Trochu inspirace na chladné dny

4 komentáře u „Trochu inspirace na chladné dny

Komentáře nejsou povoleny.