Blíží se léto, čas prázdnin a dovolených…..Nevím jak vy, ale já se, v tomto období, zaměřuji na „malé“ projekty, které se dají lehce složit do tašky . Mezi ně patří třeba ponožky, rukavičky……. A právě poslední jmenované mě nejednou provázely na dovolenou. Moje prstové nebo i bez prtové rukavičky vznikaly tak při pohledu na moře. Vzpomínka na ně a prosluněnou pláž potom v zimě hřála dvojnásob:-).

Více o rukavičkách a o tom jak ně ně si můžete přečíst v jiném článku tady na blogu.

 

Nově jsme doplnili nabídku přízí o tak zvané „ponožkové“ od firmy Lana Grossa. V nabídce najdete různé druhy, které nyní  nabízíme za velmi výhodnou cenu. Zkušené pletařky ví, že se z nich dá uplést prakticky cokoliv, od ponožek, rukaviček, šátků až po svetříky…….Musíte ovšem brát v úvahu, že vzor je vždy u těchto typů přízí vyvzorován právě pro ponožky. Na svetříku nebo šátku, kde budete mít větší počet oček bude příze vzorovat jinak. Chce to jen odvahu dobře si vybrat a vyzkoušet to :-). Výsledek  rozhodně nemusí dopadnout špatně.

A když příprava na malé projekty tak dokonalá, nic neponecháváme náhodě :-).

Nově v nabídce také jehlice od firmy Addi Sockenwunder, jsou to speciální jehlice na pletení malých průměrů. Kdo si oblíbil na novinku AddiCrassyTrio, dočká se v druhé polovině týdne, kdy doplníme vyprodané velikosti.

 

Nově v nabídce klasické ponožkové příze

1 komentář u „Nově v nabídce klasické ponožkové příze

Komentáře nejsou povoleny.