Doufám, že jste si užili  krásné Velikonoce v kruhu vašich blízkých. Počasí chvílemi lákalo k jarním procházkám nebo třeba práci na zahrádce, ale přálo i relaxování u klubíček :-).

 

A co jsme pro vás připravili v povelikonočním týdnu my?

Hned na začátku týdne, v úterý odpoledne, vám nabídnete několik výprodejových položek. Bude se jednat o doprodej partií některých kvalit, které jsou k dispozici v menším množství. Dále do nabídky zařadíme několik položek, které se již v nabídce dále objevovat nebudou. Sledovat nabídku se určitě vyplatí, sleva bude v některých případech až 50%.

Veškeré položky budu k dispozici v oddílu „výprodej“ ( vlevo v liště ). Nápis se v liště na shopu objeví jakmile budou položky pro vás připraveny. Jak bylo již uvedeno výše, bude to v průběhu úterního odpoledne.

 

A co jsme si pro vás připravili na příští týden v novém zboží ? Naše nabídka se bude dále „vyjarňovat„, stejně jako počasí a tak budeme postupně doplňovat nabídku skladem o další krásné kousky. Do skladu míří dlouho očekávané barvičky příze Sunset, novinka doplněná korálky a to  bílá, černá a pastelově modrá. Doplníme ještě i další barvy Silky Lace.

 

Od firmy Lang yarns  koncem týdne naskladníme krásnou loňskou novinku Gaia, vhodnou na lehoučké kabátky, letní ponča nebo třeba ležérní svetříky. Jedná se o krásnou, lehoučkou bavlny, krásně se s ní pracuje. K dispozici budou pastelové i nepastelové barvičky, všechny jsou krásné …….prostě nechte se překvapit :-).

Novinky v povelikonočním týdnu od 3.4. do 8.4.

1 komentář u „Novinky v povelikonočním týdnu od 3.4. do 8.4.

Komentáře nejsou povoleny.